Kundalini Reiki

Kundalini Reiki

 

Kundalini Reiki is een aanvulling op het traditionele (Usui) reiki systeem, waarin elementen uit diverse oosterse tradities zoals yoga en de chakra-leer worden gecombineerd.

Je energie-kanalen worden nog meer geopend en de intensiteit van je behandelingen neemt toe.

Tevens brengt Kundalini Reiki je chakra's in balans. Het woord kundalini betekent "de opgerolde kracht". Het verwijst naar een spiraalvormig (opgerold) energiekanaal in het energetische lichaam aan de onderkant van de ruggengraat. De locatie komt overeen met de stuit- of wortelchakra. De kundalini-energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin.

Het ontwaken van de kundalini is iets waar men binnen de yoga en andere spirituele tradities bewust naar streeft. Iedereen op het pad van zelfontwikkeling kan een (gedeeltelijk) ontwaken van kundalini ervaren, bewust of onbewust. Blokkades in ons systeem (energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal) kunnen de energie en het opstijgen daarvan doen stagneren, wat voor fysiek ongemak en een verstoring van de emotionele balans kan zorgen.

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kundalini kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve en bevrijdende gevolgen van dien.

 

Deze cursus bestaat uit 3 inwijdingsmomenten op afstand waarbij u als laatste de Mastergraad behaalt. Na deze inwijding ontvangt u het certificaat Kundalini Reiki Master.

 

Kosten voor deze cursus incl certificaat bedraagt € 12,50,-