Fairy Realms Reiki

Fairy Realms Reiki

 

Fairy Realms Reiki is een vorm van Reiki die specifiek is afgesteld op het genezen van de natuurlijke omgeving en op het genezen met behulp van de natuurlijke omgeving.

 

De kleuren die met FFR geassocieerd worden zijn Groen en Bruin. FFR is gericht op de natuurlijke omgeving. Het richt zich op het ondersteunen van de groei van planten en dieren, het reinigen van de aarde van gifstoffen, aarden en het onderhouden van contacten tussen de mens en het Feerijk. Het is een perfecte methode om te gebruiken in de tuin en om planten en bossen te helpen in hun groei, het ondersteunen van het genezingsproces van dieren, en het openen van de spirituele centra om te kunnen communiceren met feeën en andere natuurwezens.

Het is aangeraden dat sessies met mensen of dieren buiten gedaan worden in een natuurlijke omgeving, waar aardende energieën volop aanwezig is. Wees niet verbaasd als je de aanwezigheid van feeën of natuurgeesten voelt terwijl je bezig bent.

 

Let op: Deze vorm van Reiki mag niet gegeven worden aan mensen met kanker. Dit omdat deze vorm voor groei staat en dat is wel het laatste wat wij willen met de aanwezigheid van deze ziekte!

 

 

Deze cursus bestaan uit drie inwijdingen op afstand. Deze wordt samen nader bepaald. De inwijdingen zelf zijn gratis, echter voor het certificaat vragen wij een kleine vergoeding.

 

Kosten cursus incl. certificaat bedraagt € 10,-