Reiki vormen

Kundalini Reiki

 

Kundalini Reiki is een aanvulling op het traditionele (Usui) reiki systeem, waarin elementen uit diverse oosterse tradities zoals yoga en de chakra-leer worden gecombineerd.

Je energie-kanalen worden nog meer geopend en de intensiteit van je behandelingen neemt toe.

Tevens brengt Kundalini Reiki je chakra's in balans. Het woord kundalini betekent "de opgerolde kracht". Het verwijst naar een spiraalvormig (opgerold) energiekanaal in het energetische lichaam aan de onderkant van de ruggengraat. De locatie komt overeen met de stuit- of wortelchakra. De kundalini-energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin.

Het ontwaken van de kundalini is iets waar men binnen de yoga en andere spirituele tradities bewust naar streeft. Iedereen op het pad van zelfontwikkeling kan een (gedeeltelijk) ontwaken van kundalini ervaren, bewust of onbewust. Blokkades in ons systeem (energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal) kunnen de energie en het opstijgen daarvan doen stagneren, wat voor fysiek ongemak en een verstoring van de emotionele balans kan zorgen.

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kundalini kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve en bevrijdende gevolgen van dien.

 

Dolfijn Reiki

 

'Dolphin Reiki' is een energie die door Mark Scott ontwikkeld is in zijn werk met dolfijnen.

De bijzondere krachten van dolfijnen en hun speciale band met mensen zijn al sinds eeuwen bekend.

Intelligente wezens die in Eenheid leven.

Ze zijn Master Healers en schatbewaarders van het licht op Moeder Aarde. Hun rol is gelijk aan die van het engelenrijk.

Ze zijn hier om over ons te waken, ons te helpen en te ondersteunen.

Hun liefde voor de mensheid is groot.

Er is een dolfijntherapie voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis. In Nederland wordt deze therapie gegeven in het Dolfinarium in Harderwijk.

 

Maar we hoeven niet echt met echte dolfijnen te zwemmen om hun liefdevolle en helende kracht te kunnen ervaren. Via een Dolfijn Reiki-inwijding of Healing in deze vorm kun je contact maken met de dolfijnen en zelf hun liefde en speelsheid ervaren.

 

Fairy Realms Reiki

 

Fairy Realms Reiki is een vorm van Reiki die specifiek is afgesteld op het genezen van de natuurlijke omgeving en op het genezen met behulp van de natuurlijke omgeving.

 

De kleuren die met FFR geassocieerd worden zijn Groen en Bruin. FFR is gericht op de natuurlijke omgeving. Het richt zich op het ondersteunen van de groei van planten en dieren, het reinigen van de aarde van gifstoffen, aarden en het onderhouden van contacten tussen de mens en het Feerijk. Het is een perfecte methode om te gebruiken in de tuin en om planten en bossen te helpen in hun groei, het ondersteunen van het genezingsproces van dieren, en het openen van de spirituele centra om te kunnen communiceren met feeën en andere natuurwezens.

Het is aangeraden dat sessies met mensen of dieren buiten gedaan worden in een natuurlijke omgeving, waar aardende energieën volop aanwezig is. Wees niet verbaasd als je de aanwezigheid van feeën of natuurgeesten voelt terwijl je bezig bent.

 

Let op: Deze vorm van Reiki mag niet gegeven worden aan mensen met kanker. Dit omdat deze vorm voor groei staat en dat is wel het laatste wat wij willen met de aanwezigheid van deze ziekte!

 

Kristal Reiki

 

Wij geven ook Kristal Reiki. Kristallen of Edelstenen kunnen afhankelijk van de plek op het lichaam waar ze gebruikt worden een fysiek effect hebben. Door ze bij een chakra te leggen hebben ze een meer energetisch effect op de chakra en daarmee ook op ons emotionele gestel. Afgezien van de specifieke werking van edelstenen zorgen ze er ook voor dat de plek of chakra waar ze liggen beter en meer energie opneemt.

Dit versterkt de werking van Reiki dus aanzienlijk.

 

In Kristal Reiki versmelten Reiki en kristallen tot een eenheid van licht en energie. Door het samenspel van deze twee goddelijke trillingen kunnen wij diepe spirituele kennis ervaren. Deze combinatie stimuleert geest, lichaam en ziel om zichzelf te genezen.

 

Omdat het bij een reiki behandeling niet nodig is om kristallen te gebruiken en niet alle kristalgenezer ook een reiki inwijding hebben, zal deze combinatie niet meteen voor de hand liggen.

 

Maar samen vormt de energie van reiki en de kristallen echter een grote harmonie en brengt goddelijke liefde en vreugde. Een Kristal Reiki ontmoeting verhoogt het totale trillingsniveau en verhelpt tot klaar denken, beslissingen nemen en handelen.

 

Met kan ook zeggen Kristal Reiki combineert geestelijke energie van reiki met de krachten van moeder aarde. Het leidt je terug tot de bron van reiki en sommige ervaringen vanuit Atlantis. Men kan hier heel goed met beide energieën, Reiki en de kristallen, werken, omdat de symbolen in Reiki de kracht van de kristallen versterken.

 

Het is logisch dat voor gebruik de edelstenen schoongemaakt en opgeladen worden. Wij zorgen altijd dat dit gebeurd is alvorens we de kristallen gebruiken in een Reiki behandeling.

 

 

Onderstaande knop brengt u naar onze selectie edelsteensieraden.